Nattens ømhet

Nattens ømhet - F. Scott Fitzgerald | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
F. Scott Fitzgerald
DIMENSJON
10,14 MB
FILNAVN
Nattens ømhet.pdf
ISBN
8653486915913

BESKRIVELSE

Det er 1920-årene, og rike amerikanere befinner seg på den franske riviera. Nicole og Dick Diver er blant de mest fasjonable. Når de får besøk av filmstjernen Rosemary Hoyt, innleder Dick et forhold til henne. Historien er delvis selvopplevd, og forfatteren forutser materialismens og de knuste drømmers tidsalder.

Mer om boka. Tender is the night Forfatter: Francis Scott Fitzgerald Utgitt: 2016 Sjanger: Kjærlighet, Kjærlighet og ... Kagge Forlag er et mellomstort forlag i Oslo, og vi har en stor drøm om å gi ut bøker av høy kvalitet som folk kan glede seg over - alene og sammen med andre.

Når de får besøk av filmstjernen Rosemary Hoyt, innleder Dick et forhold til henne. Alt må vike for natten bok Delphine De Vigan pdf. Alt som teller bok - Ingrid Ovedie Volden .pdf.

RELATERTE BØKER