Naturfag for yrkesfag

Naturfag for yrkesfag - Harald Brandt, Odd T. Hushovd, Cathrine W. Tellefsen | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Harald Brandt, Odd T. Hushovd, Cathrine W. Tellefsen
DIMENSJON
6,15 MB
FILNAVN
Naturfag for yrkesfag.pdf
ISBN
1345653251869

BESKRIVELSE

Naturfag for yrkesfag - forenklet er en bok laget for å gi elever som sliter med naturfag et bedre grunnlag. Boka har en lav inngangsterskel og inneholder enkle utfyllingsoppgaver og teori som følger strukturen i den ordinære læreboka.

Kjenneteikn på måloppnåing. Eksamensoppgaver m.m.

Innlæring av de grunnleggende ferdighetene er tydeliggjort og integrert gjennom egne oppgavetyper. Læreboka Naturfag for yrkesfag har et enkelt språk og tilnærming til stoffet gjennom små aktiviteter. Innlæring av de grunnleggende ferdighetene er tydeliggjort og integrert gjennom egne oppgavetyper. Kosmos yrkesfag - seks lærebøker skrevet til de ulike læreplanene for naturfag yrkesfag vg1 for LK20.Kosmos YF formidler naturfag på en enkel og motiverende måte.

RELATERTE BØKER