På nivå

På nivå - Gølin Kaurin Nilsen | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Gølin Kaurin Nilsen
DIMENSJON
9,46 MB
FILNAVN
På nivå.pdf
ISBN
1330610844075

BESKRIVELSE

På nivå er et nyskapende grammatikkverk for innlærere av norsk som andrespråk. Bøkene er rikt illustrert og gir en grundig og praktisk orientert oversikt over norsk grammatikk. På nivå kan brukes på alle spor, enten som en styrking av undervisningen eller som selvstudium, og passer for både ungdom og voksne.Verket består av to grammatikkbøker, A1-A2 og B1-B2, fire arbeidsbøker og en gratis nettressurs med interaktive oppgaver og lydstøtte for deltakere i tillegg til rikholdige undervisningstips for lærere. På nivå: grammatikkpakke B1-B2 er en rabattert pakke som inneholder grammatikkbok B1-B2, arbeidsbok B1 og arbeidsbok B2.

Legen avgjør hyppigheten av og innholdet i undersøkelsen på bakgrunn av eksponeringens type, nivå og varighet, og på bakgrunn av arbeidstakerens helsetilstand. LearnNoW2 - helsenorsk er en gratis nettressurs i helsenorsk på B1-nivå som kan brukes både i klasseromsbasert undervisning, for eksempel i voksenopplæringa, eller som selvstudium. LearnNoW2 - helsenorsk bygger på introduksjonskurset LearnNoW, men det kan også brukes etter andre nybegynnerkurs i norsk for utlendinger. Å måle radon på egenhånd er enkelt og rimelig, det trenger ikke å koste deg mer enn 400 til 600 kroner.

Brukeren er den som vet best om sin egen livssituasjon. Støy virker inn på flere ting enn hørselen, og kan være helsefarlig selv når den ikke medfører hørselstap. Støy kan blant annet.

RELATERTE BØKER