Bristepunktet

Bristepunktet - Belinda Bauer | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Belinda Bauer
DIMENSJON
5,45 MB
FILNAVN
Bristepunktet.pdf
ISBN
9594406827732

BESKRIVELSE

Nominert til Booker-prisen!En kveldende varm sommerkveld sitter tre søsken alene igjen i en bil. Moren har gått for å ringe etter hjelp. Hun har overlatt ansvaret til eldstemann, Jack, som kun er elleve år. Men moren kommer aldri tilbake.Tre år senere har Jack fortsatt ansvaret for de to yngste. Barna gjør sitt beste for å overleve uten foreldre. Men da kniven som trolig drepte moren deres dukker opp, risikerer de å miste alt ved å gå til politiet.Terningkast 6 "«Bristepunktet» er både en original og spennende krim, og en skikkelig rørende familiehistorie." Ole Jacob Hoel, AdresseavisenTerningkast 6 "(...) muligens hennes mesterverk." Jarle Natland, Stavanger Aftenblad"Den beste krimromanen jeg har lest på veldig, veldig lenge." Val McDermid

Forfatter: Belinda Bauer: Utgitt: 2019: Forlag: Cappelen Damm: Se om boka er ledig. Det er en kvelende varm sommerdag og elleve år gamle Jack og hans to søstre sitter i en ødelagt bil og venter på moren.

Nå er byens helsevesen på bristepunktet. Nærmer seg bristepunktet Av Ole Øyvind Holth TUNGT: En mann drar en tralle med vann gjennom den overfylte Moria-leiren på Lesvos, der nesten 20.000 mennesker lever under håpløse sanitære forhold. Bristepunktet, Oslo, Norway. 103 liker dette.

RELATERTE BØKER