Den fjerde sommeren

Den fjerde sommeren - Ann Brashares | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Ann Brashares
DIMENSJON
11,23 MB
FILNAVN
Den fjerde sommeren.pdf
ISBN
9792083963247

BESKRIVELSE

De fire jentene i buksealliansen er nå blitt studenter. Og alle sammen går nok en spennende og utfordrende sommer i møte. Vandrebuksas siste sommer kommer til å forandre livet til Lena, Carmen, Bridget og Tibby - her og nå, i fortid og framtid, sammen og hver for seg. Da jentenes liv endrer seg denne sommeren, er Buksa så klok at den gjør det samme

Og alle sammen går nok en spennende og utfordrende sommer i møte. Vandrebuksas siste sommer kommer til å forandre livet til Lena, Carmen, Bridget og Tibby - her og nå, i fortid og framtid, sammen og hver for seg. I sommer har det vært mange eksempler i VG, om Ap-styrte Bamble kommune som regnet ut at det lå 100000 kroner i innsparing om desserten til middag ble fjernet.

De fire jentene i buksealliansen er nå blitt studenter. Og alle sammen går nok en spennende og utfordrende sommer i møte. Vandrebuksa og de fire jentene er tilbake for en siste praktfull sommer.

RELATERTE BØKER