Kommunikasjon for vidaregåande opplæring

Kommunikasjon for vidaregåande opplæring - Frank Fosse | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Frank Fosse
DIMENSJON
11,19 MB
FILNAVN
Kommunikasjon for vidaregåande opplæring.pdf
ISBN
3289778608839

BESKRIVELSE

Boka er i første rekke skrevet for elever ved data, elektronikk og IKT-fag i videregående skole, vg2 og vg3, men kan også benyttes i andre relevante utdanningsprogram. Hensikten med boka er at elevene får både et teoretisk og et praktisk grunnlag for å forstå de prinsipper som moderne tele- og datakommunikasjon er bygget på.

Opplæring for elevar som brukar alternativ kommunikasjon (ASK) Tenesteomtale. Barn, unge og vaksne som heilt eller delvis manglar tale, vil ha behov for alternative kommunikasjonsformer for å gjere seg forstådd. Vidaregåande opplæring er ein del av grunnopplæringa i Noreg.

(for grunnskulen) og fylkeskommunen (for vidaregåande skule) skal handsame saka så snart som mogleg. Viss saka ikkje kan avgjerast innan ... Barn, unge og vaksne som heilt eller delvis manglar tale, vil ha behov for alternative kommunikasjonsformer for å gjere seg forstådd.

RELATERTE BØKER