Kommunikasjonsanlegg

Kommunikasjonsanlegg - Øystein Bakken | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Øystein Bakken
DIMENSJON
12,34 MB
FILNAVN
Kommunikasjonsanlegg.pdf
ISBN
9336732794533

BESKRIVELSE

Ny revidert utgave 2014 Boka dekker målene i læreplanen for programfaget data- og elektronikksystemer, og omfatter antenneanlegg, brann- og innbruddsalarmanlegg, adgangskontrollanlegg, samt data- og telekommunikasjonsanlegg. Boka behandler de ulike systemene, utstyr, planlegging og montasje, drift/vedlikehold og dokumentasjon.

Militært kommunikasjonsanlegg på toppen. Selve toppen med det nærmeste skogområdet rundt er ... Hovedområdet omfatter planlegging og installasjon av sikkerhets- og kommunikasjonsanlegg beregnet for bolig, helse og omsorg, kontor, forretnings- og servicenæring, landbruk, olje og industri og sjøfart.

Øvelsen skal gi deg en første introduksjon til kommunikasjonsanlegg. Du skal bli kjent med den kabeltypen som brukes, og hvordan den festes.

RELATERTE BØKER