Leseverkstedet

Leseverkstedet - Heidi Tingleff, Gunn Ballangrud | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Heidi Tingleff, Gunn Ballangrud
DIMENSJON
11,51 MB
FILNAVN
Leseverkstedet.pdf
ISBN
8029369107851

BESKRIVELSE

Til Leseboka er det utarbeidet en egen boks med 18 ulike lettleshefter. De er rikt illustrert, og tekstene følger tema i bokstavplakatene.Alle heftene er på 16 sider. De har ulik vanskelighetsgrad, og er reelle lettleshefter. Sammen med leseboka og tilleggstekstene på CD-ROM-en i lærerveiledningen gir de elevene et mangfold av leseerfaring på ulike nivåer.

Nå prøver han lykken i minibiblioteket. - Barna koser seg med bøker hele tiden, smiler Øvretveit, ... Under kommunestyrets desembermøte ble kaffepausen lagt til Stor-Elvdal Bibliotek.

Eksempel: I originalteksten står det ruslet. En av dem er leseverkstedet. Elevene fikk en flott «kick-off» på biblioteket i Tromsø og siden er det blitt lest mange bøker.

RELATERTE BØKER