Marikken og Junibakkens Pims

Marikken og Junibakkens Pims - Astrid Lindgren | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Astrid Lindgren
DIMENSJON
4,10 MB
FILNAVN
Marikken og Junibakkens Pims.pdf
ISBN
5478689625546

BESKRIVELSE

Der Marikken er, skjer det alltid noe spennende. En dag balanserer hun på skoletaket. Så vinner hun i pengelotteriet, og hva hun bruker pengene til kan du lese i denne boka. Lillesøster Lisabeth, Junibakkens Pims, er selvfølgelig også med på mange av Marikkens gale påfunn.

Lillesøster Lisabeth, Junibakkens Pims, er selvfølgelig også med på mange av Marikkens gale påfunn. Andre bøker om Marikken: Marikken - Astrid Lindgren Serien […] Marikken på Junibakken (orig: Madicken på Junibacken) er en svensk barne- og familiefilm fra 1980 basert på Astrid Lindgrens bøker Marikken og Marikken och Junibakkens Pims.

En dag balanserer hun på skoletaket. Så vinner hun i pengelotteriet, og hva hun bruker pengene til kan du lese i denne boka.

RELATERTE BØKER