Min norsk

Min norsk - Unni Fosser Knudsen, Anne-Sofie Pollestad | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Unni Fosser Knudsen, Anne-Sofie Pollestad
DIMENSJON
12,5 MB
FILNAVN
Min norsk.pdf
ISBN
6300770401789

BESKRIVELSE

Min norsk A1 arbeidsbok er utviklet for spor 1 og 2-deltakere med langsom progresjon. Deltakerens egen bokArbeidsboka støtter arbeidet med språkferdighetene: snakke og samtale, lese og skrive. Den legger opp til at deltakeren jobber med muntlige oppgaver først, og at skriftlige oppgaver forberedes godt gjennom muntlig aktivitet. Viktige mål for arbeidsboka er: å la deltakeren sette ord på egne erfaringer og egen livssituasjon både muntlig og skriftlig å støtte arbeid med fri skriftlig produksjon ved hjelp av modelltekster, skriverammer og andre former for skriveforberedelse å gjøre deltakeren bevisst på sin egen kompetanse og utvikling å gjøre deltakeren bevisst ulike læringsstrategier

Finner du ikke informasjonen du trenger så kontakt oss gjerne på chat eller telefon mellom kl 07-23 (søn 10-23). Alle jegere som er registrert i den norske basen i Jegerregisteret kan benytte "Min jegerside". Tjenesten kan ikke benyttes av jegere som mangler norsk fødselsnummer.

971276541 - [email protected] Webmaster Google Home er en smart høyttaler med Google Assistant som man kan styre med stemmen - på norsk. Google Home plasseres for eksempel i stuen eller på kjøkkenet, mens Google Home Mini er perfekt i de øvrige rommene.

RELATERTE BØKER