Naturbruk

Naturbruk - Hans Petter Evensen | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Hans Petter Evensen
DIMENSJON
4,25 MB
FILNAVN
Naturbruk.pdf
ISBN
2282354897239

BESKRIVELSE

Boka handler bl.a. om næring basert på naturbruk, planteproduksjon og stell av jord og planter, husdyrproduksjon og stell av dyr, skogbruk, reindrift og stell av kulturlandskap. Til hvert kapittel finnes testoppgaver og andre typer oppgaver på nettstedet til læremiddelet.

På denne siden finner du informasjon om hva naturbruk går ut på, hvilke yrkesmuligheter du har og hvor i landet du finner skoler som tilbyr naturbruk. Læreplan i felles programfag i Vg1 naturbruk. Opplæringen i felles programfag for naturbruk skal vektlegge det særegne ved naturbasert produksjon, aktivitet og forvaltning.

Alf Reidar Myrstad Utviklingsleiar [email protected] Naturbruk. Vil du lære mer om dyr, planter, maskiner, energi og miljø? Naturbruk gir yrkesfaglig utdanning eller utdanning med studiekompetanse.

RELATERTE BØKER