Presidenten er savnet

Presidenten er savnet - Bill Clinton, James Patterson | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Bill Clinton, James Patterson
DIMENSJON
10,32 MB
FILNAVN
Presidenten er savnet.pdf
ISBN
2045798653264

BESKRIVELSE

Thrilleren bare en president kunne skrevet! Det hvite hus er den amerikanske presidentens base, og derfor verdens mest bevoktede hus. Så hvordan er det mulig for presidenten å forsvinne uten å etterlate et eneste spor? Og om han har gjort det frivillig, hvorfor? Presidenten er savnet er en thriller inne fra maktens korridorer. Den gir et unikt innblikk i hvordan det er å være verdens mektigste person. Det umenneskelige presset, de umulige beslutningene, men også de uendelige mulighetene til å endre på de politiske spillereglene. Presidenten er savnet er Bill Clintons første roman. James Patterson er en etablert forfatter med flest førsteplasser på New York Times' bestselgerliste.

MÅLLØSE: ... «Presidenten er savnet» er en thriller inne fra maktens korridorer. Den gir et unikt innblikk i hvordan det er å være verdens mektigste person.

Den gir et unikt innblikk i hvordan det er å være verdens mektigste person. Det umenneskelige presset, de umulige beslutningene, men også de uendelige mulighetene til å endre på de politiske spillereglene. «Presidenten er savnet» er en effektiv og strømlinjeformet thriller, som er like fort glemt som den er lest, mener vår anmelder.

RELATERTE BØKER