Toktet til Mauritius

Toktet til Mauritius - Patrick O'Brian | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Patrick O'Brian
DIMENSJON
5,63 MB
FILNAVN
Toktet til Mauritius.pdf
ISBN
8976622939021

BESKRIVELSE

Fjerde bind i Patrick O'Brians verdensberømte romanserie om den temperamentsfulle kapteinen Jack Aubrey som seiler i Nelsons flåte, og hans venn Stephen Maturin, skipslegen som også arbeider for britisk etterretning.Kaptein Jack Aubrey er landsatt, for halv gasje og uten kommando - helt til Stephen Maturin dukker opp med en hemmelig ordre om at Aubrey skal føre en fregatt til Kapp det gode håp. I Cape Town skal han samle en ekspedisjon og føre et tokt mot de franske koloniøyene Mauritius og La Réunion. Men to av Aubreys egne kapteiner truer med å forhindre en vellykket operasjon: Lord Clonfert, som er en nytelsessyk dilettant, og kaptein Corbett, som er så streng at han nesten driver mannskapet til mytteri.

Vi har mer enn 10 millioner bøker, finn din neste leseopplevelse i dag! Alltid lave priser, fri frakt over 299,- | Adlibris Å reise til Mauritius' tropiske strender er ikke lenger en uoppnåelig drøm. Vi i TUI gir deg mulighet til å oppleve øya året rundt.

Minibanker og bruk av kredittkort er utbredt. Pass/Visum: Gyldig pass kreves, ingen ... Hoteller i Mauritius: Se anmeldelser fra reisende, bilder og gode tilbud på hotell i Mauritius, Afrika på Tripadvisor. Vår pris 169,-.

RELATERTE BØKER