Urmakar Pisani og paradisfuglane

Urmakar Pisani og paradisfuglane - Frode Grytten | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Frode Grytten
DIMENSJON
10,17 MB
FILNAVN
Urmakar Pisani og paradisfuglane.pdf
ISBN
5411864556580

BESKRIVELSE

Gaukur med levande fuglar er urmakar Pisanis spesialitet. Om dagen står han smilande bak disken i butikken, om natta får paradisfuglane sjå ei anna side av urmakaren. Men mykje blir annleis hos urmakar Pisani når ein ny fugl gjør sin entré.

Frode Grytten; Birgitta Sondresen (Illustratør) Gaukur med levande fuglar er urmakar Pisanis spesialitet. Om dagen står han smilande bak disken i butikken, om natta får paradisfuglane sjå ei anna side av urmakaren.

Frode Grytten tenkte straks på «Gjøkeredet». Boka deira er dedisert Ken Kesey. Den fyrste, Frosken Vertigo og det store spranget frå 1999, er illustrert av Birgitta Sondresen og handlar om ein frosk som er åleine i verda og lurer på kva for dyr han er.

RELATERTE BØKER