Akvarium

Akvarium - Gro Dahle | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Gro Dahle
DIMENSJON
12,68 MB
FILNAVN
Akvarium.pdf
ISBN
2367347838619

BESKRIVELSE

Akvarium er vinner av Kritikerprisen for beste barne- og ungdomsbok utgitt i 2014.Moa bor i tredje etasje. Der har hun et eget rom, en egen seng og et eget vindu hvor hun kan se hele verden. Moren til Moa bor i akvariet i stua. For moren til Moa er en fisk. En stor, flott gullfisk. Moa synes hun er finere enn alle fisker i hele verden.Men hvordan forholder omverdenen seg til en liten jente som bor alene med en gullfisk? Og hvordan takler Moa ensomheten, og alle de dagligdagse gjøremålene barn på samme alder vanligvis ikke engang forholder seg til?Gro Dahle og Svein Nyhus' nye bildebok er deres første samarbeid siden God natt, natt, fra 2009. Den kan leses som en allegori over temaet omsorgssvikt - en jente som må ta vare på sin egen mor - ikke omvendt. Men den kan også leses som en magisk og absurd hverdagsfabel. Akvarium er en både var og hard bok, om et vanskelig og vondt tema.

Der har hun et eget rom, en egen seng og et eget vindu hvor hun kan se hele verden. Moren til Moa bor i akvariet i stua.

Der har hun et eget rom, en egen seng og et eget vindu hvor hun kan se hele verden. Moren til Moa bor i akvariet i stua.

RELATERTE BØKER