Ekstreme forhold

Ekstreme forhold - Robert Coupe | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Robert Coupe
DIMENSJON
10,13 MB
FILNAVN
Ekstreme forhold.pdf
ISBN
9311711438840

BESKRIVELSE

Om vulkaner og jordskjelv og andre ekstreme fenomener. For de som leser med flyt.Visste du at sjiraffantilopen i Afrika ikke behøver å drikke? Eller at vulkanutbrudd kan føre til jordskred? I denne boken lærer du mer om ekstreme forhold og fenomener på hele jordkloden.TOPP FAKTA er spennende faktabøker om emner som barn fra fem år og oppover kjenner igjen og gjerne vil vite mer om. Bøkene handler om alt fra hunder og borger til oppfinnelser og miljøspørsmål. Det er fire nivåer å velge blant, fra å begynne å lese, til å lese med flyt. Teksten er tydelig og enkel, tilpasset lesenivået, og illustrasjonene er fargerike, glade og informative. Med disse bøkene kan foreldre virkelig bli med på å hjelpe barnet framover i leseprosessen samtidig som barnet får nyttige kunnskaper.Jeg leser selv! Ord, fakta og plansjer gir innsikt og kunnskap. Illustrasjoner og forklaringer gir drahjelp.

Bestill her. Xpolar. Båt for ekstreme forhold.

Power Gass er vår mest allsidige blanding, som gir utmerket effektivitet selv rundt null grader Celsius. Sommer Gass er optimalisert for maksimal drivstoffeffektivitet i varme forhold fra 15 ° C opp til temperaturer på 40 ° C.

RELATERTE BØKER