Jon og den lange julenatta

Jon og den lange julenatta - Hilde Myklebust | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Hilde Myklebust
DIMENSJON
7,17 MB
FILNAVN
Jon og den lange julenatta.pdf
ISBN
5116355275767

BESKRIVELSE

Julekvelden ventar med gåver og herleg mat, men Jon er ikkje å sjå i julestova, for hesten hans, Tyra, skal få føl. Og det på sjølvaste julenatta! Jon lèt julefeiring vere julefeiring og tek med seg termos og sovepose ut i stallen. Der legg han seg i høyet for å passe på Tyra, som snart skal bli mor. Ei varm og vakker juleforteljing om underet som skjer i stallen julenatta. Hilde Myklebusts jordnære og varme tekst, i lag med Inger Lise Belsviks vakre illustrasjonar, vil gå rett heim hos store og små.

det lille barnet Jesus. GAMMEL MARIAVISE. Jon Lange er endvidere tilknyttet lydbogsforlaget Momo - Skuespillernes Lydbogsværksted, hvor han har indlæst flere lydbøger.

Og ein del av deira eige liv passerer gjennom dei. Røyndom veksler med drøm og brokker av erindring, slikt dei hugsar - ungdomstida då dei var forelska, og slikt dei deler - mørke minne. Musikere er Frøydis Grorud og Trond Lien.

RELATERTE BØKER