Kosmos SF

Kosmos SF - Per Audun Heskestad, Harald Liebich, Agnete Engan, Ivar Karsten Lerstad, Hilde Christine Mykland | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Per Audun Heskestad, Harald Liebich, Agnete Engan, Ivar Karsten Lerstad, Hilde Christine Mykland
DIMENSJON
4,82 MB
FILNAVN
Kosmos SF.pdf
ISBN
2670702261857

BESKRIVELSE

Kosmos SF Basis Kosmos SF Basis har teori og enkle og varierte utfyllingsoppgaver som følger strukturen i den ordinære læreboka. Kosmos SF Basis er en tilleggsressurs til Kosmos SF-læreboka. Hvert delkapittel starter med en kort og oversiktlig presentasjon av teoristoffet fra læreboka, etterfulgt av oppgaver med plass til utfylling. Dette vil forenkle innlæringen av stoffet og hjelpe elevene med å få oversikt over fagstoffet. Eleven vil ha både teoristoff og notater samlet i én bok. Boka er tenkt for elever som sliter med naturfag.Komponenter: Basisbok med repetisjon og utfyllingsoppgaver (tilleggsressurs) Lærebok med grunndel og arbeidsdel Elevnettsted, åpent og gratis Lærernettsted, gratis lisens

4 Livsstil og helse. 5 Elektroner på vandring.

Kosmos SF fra 2017 er faglig oppdatert og inneholder en rekke dagsaktuelle eksempler.Det er lagt inn hør deg selv-oppgaver etter hvert delkapittel som hjelper elevene til å få oversikt over det mest grunnleggende lærestoffet. Kosmos SF Basis er en tilleggsressurs til Kosmos SF lærebok. Språket i basis­ boka er enklere, og det er mindre tekst her enn i læreboka.

RELATERTE BØKER