Leteaksjonen

Leteaksjonen - Marlene Andreassen | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Marlene Andreassen
DIMENSJON
6,52 MB
FILNAVN
Leteaksjonen.pdf
ISBN
8474299299975

BESKRIVELSE

Julen er vel overstått, og det går mot en varm vår i den lille byen Tusseby. Bobben våkner grytidlig en lørdags morgen og merker at alt ikke er som det skal være. Hvor er romkameraten hans? Han samler alle dyrene på hjemmet og iverksetter en stor leteaksjon. Hvem har forsvunnet, og ender dette bra til slutt?

Offiser, polarforsker, luftfartspionér, humanist. Hjalmar Riiser-Larsen er kjent som Amundsens nestkommanderende ved Nordpol-ekspedisjonene i 1925 og 1926, men han gjorde også en stor innsats for norsk kartlegging i Antarktis, i det norske forsvaret og i norsk luftfart. Leteaksjonen har hatt base på Rundmoen og har ifølge politiet foregått i Gammeldalen på grensa mellom Målselv og Senja kommune.

Like etter klokken 17 meldte politiet i Sørøst at det er gjort et funn av en person i forbindelse med leteaksjonen. - Helsepersonell og politipatruljer er sendt til stedet, meldte politiet. Fire politipatruljer, sju ekvipasjer fra Norske Redningshunder og ti frivillige fra Røde Kors deltok i leteaksjonen.

RELATERTE BØKER