Lothepus

Lothepus - Leif Einar Lothe, Finn Tokvam | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Leif Einar Lothe, Finn Tokvam
DIMENSJON
11,90 MB
FILNAVN
Lothepus.pdf
ISBN
5739012975037

BESKRIVELSE

«Dette er ein sjølvbiografi utan dei kjedelege delane.» Lothepus.Leif-Einar Lothe, betre kjend som Lothepus, sjarmerer og provoserer folk over heile landet. Hardhausen frå Odda i Hardanger, med cowboyhatt og røyk i kjeften, er eit fenomen ingen kan vere likegyldig til.Over ein million følgde med då Lothepus vann realityserien «Farmen kjendis» vinteren 2017. Men kven er han? Eit ekte mannfolk? Ein dinosaur med forkvakla kvinnesyn? Ein snill og hjelpsam mann? Ein som gir faen? Ein tulling? Eit geni? Journalist og forfattar Finn Tokvam har hatt mange samtalar med Lothepus for å finne svar på desse spørsmåla. Resultatet er ei bok med røvarhistorier og private foto frå ein sann eventyrar. Lothepus fortel om den gongen han flykta frå politiet med hest, om kunsten å ri i fylla, og om då han var på reinjakt på vidda og leigde sjøfly for å gå på pub i Bergen. Han fortel også om kva det gjorde med han at han mista veslebror sin, Stian, i ung alder.

Krefttypen kjennetegnes gjerne ved nettopp heshet, i tillegg til problemer med å svelge eller irritasjon i halsen. Seksdoblet inntekten.

I dag har eg vore på Stortinget og kjefta litt på politikarane på grunn av vindmøller som tar fuglane og unødvendig skyting av reinsdyr. Trur eg må laga eit eige parti, men ... DG340 Lothepus Genser & Jakke.

RELATERTE BØKER