Peppa på skolen

Peppa på skolen - Vibeke Ekeland Grønn | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Vibeke Ekeland Grønn
DIMENSJON
6,34 MB
FILNAVN
Peppa på skolen.pdf
ISBN
3017259155662

BESKRIVELSE

Enkle aktiviteter og oppgaver for Peppa Gris-Fans! Aktivitetsheftet inneholder 48 sider med aktiviteter og oppgaver for små skolestartere, blant annet fargeleggingsoppgaver, rebuser, labyrinter og finn-fem-feil. Det er fylt med gjenkjennelige karakterer og steder fra både bøkene og tv serien om Peppa og vennene hennes. Med klistremerker og plakat til å ta bilder foran på første skoledag!

Får de mistanke om at noen blir plaget, så skal de si fra til rektor. Er saken alvorlig skal rektor si fra til skolesjefen eller styret.

Les tester og omtaler før du kjøper. Kjøp 'Peppa på skolen' av Vibeke Ekeland Grønn fra Norges raskeste nettbokhandel. Vi har følgende formater tilgjengelige: Aktivitetsbøker | 9788241933158 Peppa er en rampete, søt liten gris som bor sammen med sin lillebror George, Mamma Gris og Pappa Gris.

RELATERTE BØKER