Rovdyret

Rovdyret - Jan-Erik Fjell | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jan-Erik Fjell
DIMENSJON
7,77 MB
FILNAVN
Rovdyret.pdf
ISBN
5418120381987

BESKRIVELSE

Rovdyret er en ny, forrykende krim om Anton Brekke fra Jan-Erik Fjell, tidenes yngste vinner av Bokhandlerprisen!Oscar Fiva sitter fengslet på åttende året for drapet på sin venn Henrik Zahl. Fiva har alltid hevdet sin uskyld, og liket ble aldri funnet. Når Zahl plutselig dukker opp igjen, er etterforskningsskandalen et faktum. For det politiet finner, er liket av en nylig myrdet mann. Anton Brekke beordres til å etterforske saken. Samtidig kommer en fransk leiemorder til Norge. På oppdrag for en død mann. Anton kjemper mot større krefter enn han aner, mens et nytt drap planlegges. Les utdrag fra boka.

For info som ikke er relatert til kryssord, så kan du slå opp møbel i ordboka.. Relaterte oppslagsord egnet for kryssord: Bord, hylle, reol, seng, skap, stol "Rovdyret" er hans fjerde bok i serien om kripos-etterforsker Anton Brekke.

Jan-Erik Fjell. Prøv 2 uker gratis* *Denne lydboka er tilgjengelig for strømming for deg som er Fabel-abonnent.

RELATERTE BØKER