Se, føl og ta på

Se, føl og ta på - Ellie Boultwood, Hannah Cockayne, Kylie Hamley | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Ellie Boultwood, Hannah Cockayne, Kylie Hamley
DIMENSJON
12,11 MB
FILNAVN
Se, føl og ta på.pdf
ISBN
6110029688496

BESKRIVELSE

En sansebok til å lese sammen med babyen din.Denne boken er spesielt designet for å skulle leses sammen med barnet ditt. Sidene byr på masse farger, bilder, illustrasjoner og strukturer, til å se og ta på. Lær om ulike begreper og lyder, og i det lille speilet på siste side kan babyen din se seg selv. Sansene stimuleres av de fargerike bildeaktivitetene, og etterhvert som barnet vokser vil dere finne nye måter å utforske boken på.

... DinSide, KK, Se og Hør, Lommelegen, Topp og Vi Ta symptomene alvorlig, ...

Skal kontaktlinsen bevege seg rundt etter at jeg har satt den inn? Med korrekt tilpasning skal linsene holde seg på plass nesten hele tiden. Se etter andre muligheter også. Det kan også være andre, som du kanskje ikke har vært så oppmerksom på, som du kan være mer sammen med.

RELATERTE BØKER