Service og kundebehandling

Service og kundebehandling - Hans Ø. Bondi, Christina C. Grys | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Hans Ø. Bondi, Christina C. Grys
DIMENSJON
5,57 MB
FILNAVN
Service og kundebehandling.pdf
ISBN
8472378484180

BESKRIVELSE

Service og kundebehandling I logistikk og transport Boken tar for seg følgende temaer: Hva er service? Kunderelasjoner og gjenkjøp Mellommenneskelig kommunikasjon Logistikk . veien til service Organisasjon og service Service er et begrep som går som en rød tråd gjennom boken. Hvis servicen ikke er som den skal, merkes det fort på kundene. Å lære seg å forstå kundene bedre fører til gode kunderelasjoner, fornøyde kunder og større kundelojalitet. Boken er velegnet som støttelitteratur i bedrifter og servicevirksomheter som satser på service. Boken dekker pensum i faget Service og kundebehandling linje for driftsteknikk, fordypningsområde Logistikk og transport på teknisk fagskole. Målsetningen er å gi studentene forståelse for hva det er å yte god service ut fra gjeldende retningslinjer for kundebehandling.

økonomisk og ... Salg, service og reiseliv. Ønsker du å jobbe i butikk eller starte egen bedrift? Eller frister jobben som vekter eller resepsjonist? Da kan utdanningsprogrammet salg, service og reiseliv passe for deg. Boken dekker pensum i faget Service og kundebehandling linje for driftsteknikk, fordypningsområde Logistikk og transport på teknisk fagskole.

På denne måten unngår man eventuelle misforståelser som senere kan føre til en misfornøyd kunde, som egentlig bare har misforstått deg. 3. I programfagene for salg, service og sikkerhet lærer du om kundebehandling, sikkerhetsplanlegging og økonomistyring i varehandel og tjenesteleveranser.

RELATERTE BØKER