Sporløst forsvunnet

Sporløst forsvunnet - Troels Ussing | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Troels Ussing
DIMENSJON
5,41 MB
FILNAVN
Sporløst forsvunnet.pdf
ISBN
9580905670859

BESKRIVELSE

Den britiske fjellklatreren George Mallory forsvant sporløst på veien opp mot toppen av verdens høyeste fjell, og ingen vet hvordan han endte livet. Dermed deler han skjebne med ikke bare mennesker, men hele sivilisasjoner. Alle har det til felles at de er blitt borte på mystisk vis uten at historikerne kan forklare hvorfor. Bli med i jakten på sannheten om hva som skjedde med dem som forsvant sporløst.

Seks hundre mindreårige asylsøkere har forsvunnet fra norske mottak de siste tiårene, mange blir aldri funnet igjen. Brennpunkt undersøker hva norske myndigheter gjør for å spore opp og hjelpe de foreldreløse barna. - Sporløst forsvunnet.

Fant de savnede 15-åringene ... Armin Hekmatara skal være sporløst forsvunnet i Iran. Han og familien ble i går sendt ut av Norge etter å ha fått avslag på asylsøknaden. 359 personer sporløst forsvunnet.

RELATERTE BØKER