Spranget

Spranget - Heidi Sævareid | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Heidi Sævareid
DIMENSJON
9,98 MB
FILNAVN
Spranget.pdf
ISBN
3099239415683

BESKRIVELSE

Om å tørre å ta spranget bort fra et liv man ikke vil ha. Janne har en tvillingsøster som heter Anna. Begge er en del av et religiøst samfunn hvor man taler i tunger og venter på vekkelsen. Janne elsker dansen og drømmer om å kunne danse og leve uten alle tøylene og reglene. Det koster henne dyrt å ta steget bort fra alt og alle hun kjenner. For Anna blir igjen og Janne blir sviktet av gutten hun stoler på. Varm, spennende og viktig roman om kampen om å få være seg selv.

Søkeresultatene fortsetter under annonsen. Sprang Eiendom AS Tvangsavviklingsbo Spranget parkering (1080 m): Parkeringsplass i Sel - Informasjon, bilder og turartikler på peakbook.org Rondane Høyfjellshotell (Mysuseter - Rondane Nasjonalpark) Rondanevegen 1264, 2674 Otta PB 74, 2675 OTTA 61°48'31.3"N 9°40'24.4"E Org.nr.

. Sitter og hører på Østlandseningen, og der kommer det inn en kar fra Visit Oslo. Jeg synes det han sier er veldig bra, så jeg.. Kjøp 'Spranget' av Heidi Sævareid fra Norges raskeste nettbokhandel.

RELATERTE BØKER