Transport og logistikk

Transport og logistikk - Gunnar Ottesen | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Gunnar Ottesen
DIMENSJON
4,48 MB
FILNAVN
Transport og logistikk.pdf
ISBN
5759278342681

BESKRIVELSE

Denne boka er tilpasset læreplanen i faget Transport og logistikk på programområdet Transport og logistikk Vg 2, i den videregående skolen. Boka er også aktuell som lærebok i teoridelen til fagbrev som yrkessjåfør/logistikkoperatør for privatister, og ikke minst for bedrifter som tilbyr undervisning i yrkessjåførutdanningen. Boka tar blant annet for seg rammebetingelser, kommunikasjon, regelverk og økonomi i forbindelse med - godstransport - persontransport - lager - terminal Gunnar Ottersen er førstelektor i logistikk ved Handelshøgskolen UIT, Norges arktiske universitet. Forfatteren har mange års bransjeerfaring fra arbeid i gods- og transportvirksomheter, dessuten mange års praksis fra undervisning innen fagområdet.

Ambisjonene er høye når Transport & Logistikk 2020 den 19. og 20.

klasse og videregående skole velkommen til å besøke Transport & Logistikk 2019, konferanse og messe. Tipp Transport er ett familieselskap som ble etablert i 1997. Vi er 125 ansatte som alle snakker norsk, eller ett annet skandinavisk språk.

RELATERTE BØKER