Villmarkens sønner

Villmarkens sønner - Mac Barnett, Jory John | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Mac Barnett, Jory John
DIMENSJON
10,55 MB
FILNAVN
Villmarkens sønner.pdf
ISBN
1897732331044

BESKRIVELSE

Pøbelduoen slår til igjen!Miles og Niles kunne hatt en rolig sommerferie i skogen. De kunne lyttet til fuglesangen, spist is og kost seg i sommersolen. Men når bølla Josh Barkin danner en ny klubb på den militære sommerleiren sin, blir fristelsen for stor - Miles og Niles MÅ bare gjøre en liten pøbelstrek. Før de vet ordet av det er Josh ute etter hevn, og den rolige sommerferien er det bare å glemme. Josh Barkin har kanskje både lojale hjelpere og militær presisjon, men Miles og Niles har lang pøbelerfaring og et skjulested proppfullt av hjemmelagde feller. Denne sommeren blir det pøbelkrig.Bøkene om Miles og Niles er gjennomillustrerte og lettleste, målgruppe: 9-12 år. Les alle bøkene i serien om pøbelduoen over alle pøbelduoer:Miles og Niles 1: KugalskapMiles og Niles 2: Fra vondt til verreMiles og Niles 3: Villmarkens sønnerMiles og Niles 4: Den som ler sist ...

Bok 3. Villmarkens sønner fra Bokklubber Miles og Niles kunne hatt en rolig sommerferie i skogen.

Du må velge størrelse før du kan legge varen i handlekurven Forventet leveringstid: 1-3 arbeidsdager Selges av Adlibris 4,2 / 5 med 2822 vurderinger. ... Villmarkens sønn; Tillatt for alle; 26 min; Marve må slanke seg og trimme, sier legen.

RELATERTE BØKER