Albert Åberg og soldatpappaen

Albert Åberg og soldatpappaen - Gunilla Bergström | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Gunilla Bergström
DIMENSJON
7,23 MB
FILNAVN
Albert Åberg og soldatpappaen.pdf
ISBN
5118207556532

BESKRIVELSE

I denne boka er Albert seks år. Han har fått en ny venn. Hamdi, som er kanonbra i fotball. Hamdis pappa har vært soldat. I en ordentlig krig i det landet han bodde i før. Hamdis pappa vil ikke snakke om krigen. Det er for vondt og vanskelig. Men en dag forteller han noe. Om de som ødelegger og bomber, og om de som bygger opp.Mange barn kjenner Albert Åberg. Den lille gutten med det store hodet og ikke så mye hår. Albert bor sammen med faren sin i en høyblokk på et sted som kan være hvor som helst i verden.Bøkene om Albert Åberg er blant de mest kjente og leste bøkene for små barn i Norge.

Hamdis pappa har vært soldat. I en ordentlig krig i det landet han bodde i før. Albert Åberg og soldatpappaen lydbok.

Han forteller en historie fra krigen om en maur som iherdig fortsatte å bygge, selv om alt rundt den ble lagt i ruiner. Albert har nok fått noe å fundere på, tenker pappa - og bekymrer seg for hva det kan være. I "Albert og soldatpappaen" er Albert 6 år.

RELATERTE BØKER