Dinosaurenes verden

Dinosaurenes verden En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
6,62 MB
FILNAVN
Dinosaurenes verden.pdf
ISBN
1581402422833

BESKRIVELSE

Oppdag dinosaurenes fantastiske verden. Boken er full av utrolige illustrasjoner og fantastiske bilder. Med i boken følger en gigantisk plakat og mengder av flotte klistremerker til å dekorere sidene i boken. Boken er på 36 sider i A4 format + plakat.

Boken er full av utrolige illustrasjoner og fantastiske bilder. Med i boken følger en gigantisk plakat og mengder av flotte klistremerker til å dekorere sidene i boken.

Boken er på 36 sider i A4 format Holdbart.no selger overskuddsmat med 20-90% rabatt, spar miljøet og penger Bildet "Den primitive verden", er et kunstverk fra 1857 som viser dinosaurenes verden slik denne kunstneren så det for seg: kravlende øgler i en apokalyptisk fortid. (Bilde: Adolphe François Pannemaker) Det var starten på en fantastisk oppdagelsesreise tilbake til dinosaurenes verden.

RELATERTE BØKER