Industridesign

Industridesign - Per Farstad | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Per Farstad
DIMENSJON
11,9 MB
FILNAVN
Industridesign.pdf
ISBN
3084621927659

BESKRIVELSE

Den første bredt anlagte læreboken i industridesing i Norge, finnes nå i andre utgave. Boken omfatter alle hovedaspekter ved industridesign som fag, fra den overordnede fagtradisjonen til kunnskap knyttet til selve designprosessen.Boken er lagt opp slik at hvert kapittel beskriver ett hovedtema innen design. Kapitlene kan derfor leses hver for seg. Hvert tema presenterer en form for kunnskap eller et verktøy som brukes i designprosessen og beskrivelse av metoder står sentralt i hvert kapittel. Boken tar blant annet for seg faghistorie, produktestetikk, innovasjon, formgiving og designkrav. Forfatteren legger vekt på bruksaspektet ved formgiving, på markeds- og kulturforståelse, prosjektmetodikk og gjennomføring, samt ressurseffektivitet og økologi. Et helt kapittel er viet norsk design. I denne andre utgaven er noen begreper endret, et par oversikter gjort mer konsekvente, og feil rettet opp. Dette er en grunnleggende lærebok for studenter innenfor industriell design. Den vil også være av interesse for alle som er interessert i design av industri- og hverdagsprodukter.

Genom att använda webbplatsen accepterar du att den använder kakor. Proff.no gir deg bedriftsinformasjon om Industridesign AS. Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer. Nice Industridesign, Trondheim, Norway.

Les mer Hvis du er idérik, kreativ og har skaperglede - da er produktdesign noe for deg. Her finner du alt av informasjon om utdanning i Danmark.Det er 159 registrerte skoler som tilbyr studier i Danmark, og du kan velge mellom 70 ulike studier.Følgene skoletyper er registrert i Danmark: Universitet Vi har også 12 relaterte artikler som omhandler utdanning i Danmark. Les mer Eker Design - A-Z design house - from sketch to final product.

RELATERTE BØKER