Krypdyr

Krypdyr - Lena Jonnerhag | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Lena Jonnerhag
DIMENSJON
9,1 MB
FILNAVN
Krypdyr.pdf
ISBN
6349205515281

BESKRIVELSE

Boka er på nivå 6 i Leseuniverset, og krever ordforråd på 600-800 ord, teksten inneholder lengre og litt vanskeligerer ord, variert setningsoppbygging og har ca 10 linjer per oppslag.

Amfibier er vekselvarme dyr som lever deler av livet i vann og deler på land, I Norge finnes buttsnutefrosk, spissnutefrosk, damfrosk, nordpadde, småsalamander og storsalamander. Krypdyr er landdyr som har lunger, hornskjell på huden, og som legger egg på land. Vi fant 134 synonymer til KRYPDYR.

Krypdyr er landdyr som har lunger, hornskjell på huden, og som legger egg på land. Vi fant 134 synonymer til KRYPDYR. krypdyr består av 2 vokaler og 5 konsonanter.

RELATERTE BØKER