Mord på første klasse

Mord på første klasse - Robin Stevens | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Robin Stevens
DIMENSJON
7,88 MB
FILNAVN
Mord på første klasse.pdf
ISBN
4794672608113

BESKRIVELSE

Da Daisy Wells og Hazel Wong ferierer om bord på den berømte Orientekspressen, skjønner de fort at de andre passasjerene på første klasse har noe å skjule.Så lyder et skrik fra en av kupéene, og en rik arving blir funnet død. Daisy og Hazel står overfor sin vanskeligste sak hittil. I tillegg må de konkurrere mot en rekke andre sporhunder som er like bestemt på å oppklare saken.

Så lyder et skrik fra en av kupéene, og en rik arving blir funnet død. Daisy og Hazel står overf Ta plass, dørene lukkes...

Han prøver å få bestilt en kupe på første klasse, men det viser seg å være umulig siden det er mange reisende på denne tiden av året. Kjøp Mord på første klasse. Da Daisy Wells og Hazel Wong ferierer om bord på den berømte Orientekspressen, skjønner de fort at de andre passasjerene ... Gourmetmaten som serveres på første klasse ville ha passet rett inn i en restaurant med Michelin-stjerne.

RELATERTE BØKER