Mysteriet i det gamle huset

Mysteriet i det gamle huset - Martin Widmark | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Martin Widmark
DIMENSJON
12,81 MB
FILNAVN
Mysteriet i det gamle huset.pdf
ISBN
8654916040012

BESKRIVELSE

Boka er på nivå 11 i Leseuniverset, og krever ordforråd på 3000 ord, og har ca. 30 linjer per oppslag. Den har kapittelinndeling og mer avansert språk.

- Huset gir et annet innblikk i mannen og myten enn det vi kjenner fra hans dristige ekspedisjoner. Når du først legger merke til det, skinner de imot deg dersom du kjører gjennom bygda. Slett ikke over alt, men påfallende mange gårder har både låvedører, fjøsdører, stabbursdører og uthusporter i en lys, klar blåfarge.Vi har ikke sett så mange blå dører andre steder enn på Stadsbygd, og har lenge verket etter å oppklare mysteriet. Mysteriet i det gamle huset (Norwegian Edition) eBook: Carducci, Linda : Amazon.co.uk: Kindle Store Resultat er at huset kan se uproporsjonert ut, mener Engen.

Verken tvilling-søsteren Tyra eller venninnen Pella føler trang til å ringe på døra til den gamle mannen. Men Siri lar seg ikke stoppe. Det var en både arbeidsom og kravløs tid der i det gamle huset.

RELATERTE BØKER