Naturbruk

Naturbruk - Hans Petter Evensen | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Hans Petter Evensen
DIMENSJON
8,63 MB
FILNAVN
Naturbruk.pdf
ISBN
9760923361693

BESKRIVELSE

Boka handler bl.a. om næring basert på naturbruk, planteproduksjon og stell av jord og planter, husdyrproduksjon og stell av dyr, skogbruk, reindrift og stell av kulturlandskap. Til hvert kapittel finnes testoppgaver og andre typer oppgaver på nettstedet til læremiddelet.

Dette utdanningsløpet opnar for 5 timar hest per veke på vg3. Naturbruk. Cathrine Dokken Vil du lære mer om dyr, planter, maskiner, energi og miljø? Naturbruk gir deg yrkesfaglig utdanning eller utdanning med studiekompetanse.

Opplæringen i felles programfag for naturbruk skal vektlegge det særegne ved naturbasert produksjon, aktivitet og forvaltning. Opplæringen skal favne tradisjoner og fellesverdier som preger hverdag og samfunnsliv, og samtidig legge grunnlag for arbeid i framtidsrettede næringer. Fra og med skoleåret 2020-2021 innføres nye utdanningsprogram, programområder og læreplaner i videregående opplæring.

RELATERTE BØKER