Naturfag 9 fra Cappelen Damm

Naturfag 9 fra Cappelen Damm - Erik Steineger, Andreas Wahl | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Erik Steineger, Andreas Wahl
DIMENSJON
9,86 MB
FILNAVN
Naturfag 9 fra Cappelen Damm.pdf
ISBN
8571415971471

BESKRIVELSE

Grunnboka er delt inn i følgende kapitler: Energi, Klimaet forandrer seg, Cellene - levende fabrikker og Sex - og det som skjer etterpå. Boka har oversiktlig struktur, gode, informative overskrifter, luftige tekster og spektakulære bilder. Underveis i boka er det lagt inn a-ha-illustrasjoner som skal få elevene til å stoppe opp.Forsøk viser teorien i praksis. De mest sentrale forsøkene står underveis i kapitlet i tilknytning til teorien, i tillegg til en samling bakerst i kapitlet.Noen oppgaver er fordelt i underveis i hvert kapittel for å gi en stopp-effekt, men de fleste er plassert bakerst.

Med Naturfag 8-10 fra Cappelen Damm får elevene styrket sin forståelse for sammenhenger i naturen og hvordan de ulike elementene virker inn på hverandre. Naturfag 10 kommer i 2021.

For hvert delkapittel er det oppgaver på to nivåer, der Nivå 2 gjerne har færre og noe vanskeligere oppgaver. Pris: 502,-. innbundet, .

RELATERTE BØKER