Norsk for yrkesfag 2

Norsk for yrkesfag 2 - Cecilie Gitmark, Mette Haraldsen, Rune Krogh Nøstdal | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Cecilie Gitmark, Mette Haraldsen, Rune Krogh Nøstdal
DIMENSJON
10,48 MB
FILNAVN
Norsk for yrkesfag 2.pdf
ISBN
8219990358662

BESKRIVELSE

Læreboka Norsk for yrkesfag 2 går «rett på sak» og inneholder en tekstmengde som er overkommelig for målgruppa. Det er lagt stor vekt på at språket skal være klart og konsist, og at både tekst og oppgaver skal ha en tydelig differensiering. Appellerende bilder, ryddige sider, klar layout og friske farger bidrar også til å gjøre lærestoffet lett tilgjengelig for elevene. Norsk for yrkesfag legger stor vekt på å formidle norskfaget til elever på ulike faglige nivåer. For eksempel tilbys "Kapitlet i korttekst", en kort oppsummering foran hvert kapittel av fagstoffet som skal behandles. Tekstsamlingen er stor og variert med et rikt utvalg av sakprosa og skjønnlitteratur. Her finner du både klassiske og nyere tekster. Flere av tekstene er lettleste, og noen tekster er knyttet til ulike yrkesfagmiljøer. Før hver tekst i tekstsamlingen står en førlesningsoppgave, kalt "Før du leser".

Den er interaktiv og har innlest læreboktekst, filmer og oppgaver. Læreboka Norsk for yrkesfag 1 går «rett på sak» og inneholder en tekstmengde som er overkommelig for målgruppa.Det er lagt stor vekt på at språket skal være klart og konsist, og at både tekst og oppgaver skal ha en tydelig differensiering. Norsk for yrkesfag vg2 : studiebok Signatur er skrevet for elever som tar norsk for yrkesfaglig utdanningsprogram Vg1 og Vg2 etter revidert læreplan fra 2013.

Til dømes gjev "Kapitlet i korttekst" er ei kort oppsummering av fagstoffet før sjølve kapittelet. Tekstsamlinga er stor og variert med eit rikt utval av sakprosa og skjønnlitteratur.

RELATERTE BØKER