Norsk start 5-7

Norsk start 5-7 - Linda Benedikte Gjelseth, Sigrid Lofthus | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Linda Benedikte Gjelseth, Sigrid Lofthus
DIMENSJON
7,90 MB
FILNAVN
Norsk start 5-7.pdf
ISBN
6172840100031

BESKRIVELSE

Norsk start 5-7 Tekstbok forutsetter at elevene kan lese. Til elever med liten eller ingen erfaring med det norske språket anbefaler vi Norsk start 5-7 Kom i gang. Tekstboka er delt inn i de tre nivåene som er beskrevet i læreplanen og har mange fotografier og illustrasjoner som gir verdifull støtte i undervisningen, og vi anbefaler at elevene jobber med Norsk start 5-7 Arbeidsbok parallelt.Læreverket gir elevene grunnleggende språkopplæring fra det helt elementære til de har tilstrekkelige språkferdigheter til å følge ordinær undervisning.

Elevene starter på nivå 1, og jobber seg gjennom dette nivået, deretter nivå 2 og til slutt nivå 3. Norsk start - Engelsk; Begrepsbank Begynneropplæring Ordbank. Get started 1.

600 oppgaver og en innholdsrik ordbank med innlest lyd. For lærere.

RELATERTE BØKER