Norweskie bajki ludowe = Norske folkeeventyr

Norweskie bajki ludowe = Norske folkeeventyr lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
4,36 MB
FILNAVN
Norweskie bajki ludowe = Norske folkeeventyr.pdf
ISBN
4546219734167

BESKRIVELSE

Boken er tospråklig med parallelltekster på polsk og bokmål. Eventyrene er klassikerne fra de norske folkeventyrene, Mannen som skulle stelle hjemme, Den syvende far i huset, De tre bukkene Bruse og Pannekaka. De er oversatt av pedagoger tilknyttet tospråklige tjenester.Nydelige illustrasjoner til eventyrene. Bokens format er 26 cm x 26 cm med stive permer.

Eventyrene er klassikerne fra de norske folkeventyrene, Mannen som skulle stelle hjemme, Den syvende far i huset, De tre bukkene Bruse og Pannekaka. Kjøp Norweskie bajki ludowe = Norske folkeeventyr fra Norske serier CD-ene inneholder eventyrene: Mannen som skulle stelle hjemme, Den syvende far i huset, De tre bukkene bruse, og eventyret om pannekaka. En CD på hvert språk.

Eventyr. Pris kr 349 (spar kr 49). Boka inneholder eventyrene: Mannen som skulle stelle hjemme, Den syvende far i huset, De tre bukkene Bruse, og eventyret om pannekaka.

RELATERTE BØKER