Salto 1B, 2. utg.

Salto 1B, 2. utg. - Siw Monica Fjeld, Astrid Granly, Linn T. Sunne | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Siw Monica Fjeld, Astrid Granly, Linn T. Sunne
DIMENSJON
3,46 MB
FILNAVN
Salto 1B, 2. utg..pdf
ISBN
5564144096725

BESKRIVELSE

Salto 1B Lærerens bok I Salto 1A Lærerens bok har vi samlet det læreren trenger for å drive systematisk progresjon og dybdelæring. Selve gullet for læreren ligger her! Lærerens bok inneholder oppgaver til hver tekst i elevboka. Her fins forslag til spørsmål og samtaler som gjør at elevene kan utforske teksten og språket, og om utfordrer elevene til å tenke selv. Hvert kapittel består av forslag til høytlesingslitteratur, språkleker, sanger og aktiviteter egnet for klasserommet, skolegården eller ute i naturen. I tillegg fortsetter den morsomme og engasjerende rammefortellingen om heksa Ixi, gjennomgangsfiguren i Salto 1. Lærerens bok gir læreren kreative innspill til hvordan man kan utvide elevenes ord- og begrepsforståelse og drive en variert og god undervisning.

Her fins aktuelle temaer som setter lese- og skriveopplæringen inn i en meningsfylt kontekst, og som passer for barn i seks- og sjuårsalderen. Salto 1B Elevbok møter elevene tekster og illustrasjoner som skal inspirere til lesing, skriving og gode høytlesingsstunder. Her fins aktuelle temaer som setter lese- og skriveopplæringen inn i en meningsfylt kontekst, og som passer for barn i seks- og sjuårsalderen.

norsk for barnetrinnet : Lærerens bok. Siw Monica Fjeld; Astrid Granly; Linn T.

RELATERTE BØKER