Sam og Noa og papegøyen Papaya

Sam og Noa og papegøyen Papaya - Karin Kinge Lindboe | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Karin Kinge Lindboe
DIMENSJON
3,12 MB
FILNAVN
Sam og Noa og papegøyen Papaya.pdf
ISBN
7101183267651

BESKRIVELSE

Sam har fått en papegøye som heter Papaya, og han gleder seg til å vise den fram til bestevennen Noa. Men alt går ikke helt etter planen. Noa er kanskje litt misunnelig, men så setter papegøyen seg hos ham i stedet for hos Sam. Noa er stolt. Men når papegøyen begynner å bygge rede i håret hans, er det ikke så gøy lenger. Sam løser problemet med å klippe av håret der papegøyen har rotet seg fast."Sam og Noa og papegøyen Papaya" er den fjerde boken om bestevennene. Boken utkommer i Den lille lesehesten, for barn som nettopp har lært å lese, og er illustrert av Elisabeth Moseng.

Noa ble lei seg. Papaya gjorde også mye annet rart. Sam og Noa og papegøyen Papaya av Karin Kinge Lindboe Sam er glad, for har fått en papegøye i bursdagspresang! Bestevennen Noa kommer for å se.

Inngår i serie: Lesehesten Sam har fått en papegøye som heter Papaya. Han gleder seg til å vise den til bestevennen Noa.

RELATERTE BØKER