Sommer med Prøysen

Sommer med Prøysen - Alf Prøysen | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Alf Prøysen
DIMENSJON
11,9 MB
FILNAVN
Sommer med Prøysen.pdf
ISBN
2776338325833

BESKRIVELSE

Møt sommeren med Prøysen for de minste. Denne lydboka er både en fin introduksjon til Prøysens frodige verden og et hyggelig gjenhør for dem som allerede er glad i Teskjekjerringa, Helene harefrøken, Geitekillingen og de andre kjente og kjære skikkelsene.Lydboka inneholder:1. Soltrall, 2. Alle tiders gullhøne, 3. Helene Harefrøken, 4. Geitekillingen som kunne telle til ti, 5. Blåbærturen, 6. Skolelæreren og myggene, 7. Lille måltrost, 8. Teskjekjerringa lærer å svømme.

.. Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 1-3 dager Frakt 39,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-Møt sommeren med ... Med mange års turnéerfaring på hver sin kant, og suksess med felles julealbum og turné, står nå to av Norges fremste sceneartister sammen på scenen ved Prøysenhuset i sommer.

Hør tusenvis av lydbøker i Fabel-appen for 169 kr i måneden. Innleser: Espen Reboli Bjerke.

RELATERTE BØKER