Støv og stjerneskinn

Støv og stjerneskinn - Laini Taylor | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Laini Taylor
DIMENSJON
10,79 MB
FILNAVN
Støv og stjerneskinn.pdf
ISBN
1780971948531

BESKRIVELSE

Ønskemesterens datter er en romantisk fantasy-triologi, spekket med dramatikk og spenning. I bok 2, Støv og stjerneskinn, har Karou endelig funnet svarene hun alltid har søkt. Men med denne kunnskapen kommer en annen sannhet hun gjerne skulle være foruten, en sannhet om kjærlighet og svik. Samtidig som hun bygger en monsterhær i et land bestående av støv og stjerneskinn, må Karou avgjøre hvor langt hun er villig til å gå for å hevne sitt folk. Støv og stjerneskinn forteller historien til Karou og Akiva. De befinner seg på hver sin side i en urgammel krig som nå våkner til live igjen. De begynte å drømme om en verden uten blod og krig. Dette er ikke en slik verden.«Underholdende dødslek med engler og demoner» (Terningkast 6) - May Grethe Lerum, VG«Du kommer til å rive deg i håret og skjære tenner ... vær forberedt.» - Stephenie Meyer «Jeg slukte hele serien med hud og hår! Uforglemmelig og fargerikt, og vanvittig hot!» - Siri Pettersen, forfatteren av Ravneringene «Vanvittig spennende, og så vakkert skrevet at du kommer til å angre på at du leste så fort. Det gjør ikke noe. Les den en gang til. Bedre urban fantasy får du ikke!» - Tone Almhjell, forfatteren av Vindeltorn og MaretornLes den spennende fortsettelsen i bok 3, Guder og monstre.

Tilbake igjen, og med et større fokus enn i forrige bok, står Zuzana og hennes oppgave med å finne ut av hva som har skjedd med bestevenninnen, og Akiva, som søker etter Karou og forhåpentlig en tilgivelse som han tror hun aldri vil gi ham. Kjøp Støv og stjerneskinn fra Bokklubber Ønskemesterens datter er en romantisk fantasy-triologi, spekket med dramatikk og spenning. I bok 2, Støv og stjerneskinn, har Karou endelig funnet svarene hun alltid har søkt.

De begynte å drømme om en verden uten blod og krig. Dette er ikke en slik verden. Kjøp Støv og stjerneskinn fra Bokklubber Det var en gang kjærlighet oppstod mellom en engel og en djevel.

RELATERTE BØKER