Tommel titter

Tommel titter - Henrik Drescher | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Henrik Drescher
DIMENSJON
10,76 MB
FILNAVN
Tommel titter.pdf
ISBN
3577906582323

BESKRIVELSE

En gang for ikke så lenge siden, og ikke altfor langt herfra, var det en by hvor folk brukte det meste av tiden sin til å stirre på tommelfingrene sine. Det var en tommel-titter de glante på, for nesten alt mulig kunne skje på de knøttsmå skjermene...

Men etter 3000 innlegg og 5 stjerner så var det ikke noe mer å strekke seg etter :) Støtteforbinding av tommel - trinn 2. Siste støttende tur anlegges (5) Dersom det er ønskelig, kan turene 3-4-5 gjentas; Sirkulære drag rundt håndleddet og oppover mot første anker avslutter forbindingen Carpal Tunnel Syndrom (CTS) er betegnelsen på en tilstand der en nerve som går til hånda, nervus medianus, blir påvirket eller klemt i håndleddsnivå.

Siste støttende tur anlegges (5) Dersom det er ønskelig, kan turene 3-4-5 gjentas; Sirkulære drag rundt håndleddet og oppover mot første anker avslutter forbindingen Carpal Tunnel Syndrom (CTS) er betegnelsen på en tilstand der en nerve som går til hånda, nervus medianus, blir påvirket eller klemt i håndleddsnivå. Tilstanden rammer 5-10% av befolkningen gjennom livet og er hyppigst hos kvinner og i alderen mellom 45 og 60 år. tomler: tomlene (bokmål/riksmål) For genitiv av substantiv, se eieform.

RELATERTE BØKER