Barnas båtbok

Barnas båtbok - Ellen-Marie Wisløff | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Ellen-Marie Wisløff
DIMENSJON
7,23 MB
FILNAVN
Barnas båtbok.pdf
ISBN
9643197069310

BESKRIVELSE

Boka tar for seg det du trenger å vite når du er på og ved sjøen. Innholdet har forskjellig vanskelighetsgrad. Sjømerker og kartsymboler er nøye forklart. Sjømannskap og sjøveisregler er godt illustrert og enkelt forklart. En bok som langt på vei leder deg mot båtførerprøven. Barn starter tidlig å kjøre joller og små båter i dag. Dette er en bok som passer hele familien. Legger grunnlaget for en god og sikker opplevelse av å være på og ved vannet. Egner seg godt selv om barna i familien er i forskjellige aldersgrupper. Fra fire, femårs alderen til de kan ta full fullbåtførerprøve når de er 14 år Forfatteren er utdannet spesialpedagog og har 30 års erfaring fra båtbransjen.

Hvordan planlegge turene og hva bør ... Barnas Egen Bokverden - 100% leselyst! Nyhetsbrev | Vinn 1000,-Vær den første til å få vite om. tilbud på bøker og produkter! nye bøker og bestselgere! konkurranser med flotte premier! Hver måned trekker vi en vinner som kan handle bøker for 1000,-! Meld deg på nyhetsbrev her. Kampen om bra mat til barna.

148,-98,-Tilbud Kon-Tiki - Thor Heyerdahls eventyrlige flåteferd (Faktaløve-149,-99,-1. Viser 1 til 4 (av 4 produkter) ... Pris: 112,-.

RELATERTE BØKER