Den ville roboten rømmer

Den ville roboten rømmer - Peter Brown | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Peter Brown
DIMENSJON
3,17 MB
FILNAVN
Den ville roboten rømmer.pdf
ISBN
2281097673780

BESKRIVELSE

Den ville roboten vil tilbake til øya! Roboten Roz klarte seg fint på øya, sammen med dyrene. Men nå må hun prøve å tilpasse seg mennesker og deres rare adferd. Men aller helst vil hun tilbake til vennene sine på øya. Klarer hun å finne veien hjem? Den ville roboten rømmer er oppfølgeren til den magiske og tidløse Den ville roboten. En barnebok som gleder lesere i alle aldre.

Men nå må hun prøve å tilpasse seg mennesker og deres rare adferd. Men aller helst vil hun tilbake til vennene sine på øya.

juli 2018. Denne amerikanske allaldersromanen fra 2016 har alle forutsetninger for å bli en moderne klassiker. Den ville roboten og framstår allerede nå som en bok som definerer livsfølelse og livssyn på samme måte som Den lille prinsen, Momo eller Ronja røverdatter.

RELATERTE BØKER