Det piper i posen

Det piper i posen - Lin Hallberg | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Lin Hallberg
DIMENSJON
6,82 MB
FILNAVN
Det piper i posen.pdf
ISBN
8390626960038

BESKRIVELSE

Endelig sommerferie! Lo og Levi får bli med Tiger på markedet for å hjelpe ham og selge keramikk. Der oppdager de en merkelig pose som beveger seg. Og det kommer pipelyder fra den! Hva kan det være? Dette er den tredje boka i lettlestserien om Lo, Levi og naboen Tiger Andersson - en keramiker som tar hånd om syke og bortkomne dyr.

Og.. Endelig sommerferie! Lo og Levi får bli med Tiger på markedet for å hjelpe ham og selge keramikk. Der oppdager de en merkelig pose som beveger seg.

Biblioteksentralens omtale (bok 3 i serien) Det er endelig sommerferie og Lo og Levi får være med Tiger på ... Kjøp 'Det piper i posen' av Lin Hallberg fra Norges raskeste nettbokhandel. Vi har følgende formater tilgjengelige: Innbundet | 9788283151596 Det piper i posen.

RELATERTE BØKER