Er vi fremme snart?

Er vi fremme snart? - Tom Egeland, Jorunn Egeland, Åse Egeland | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Tom Egeland, Jorunn Egeland, Åse Egeland
DIMENSJON
7,75 MB
FILNAVN
Er vi fremme snart?.pdf
ISBN
4033039424738

BESKRIVELSE

REISETIDEN HAR ALDRI VÆRT SÅ KORT.Krimforfatter Tom Egeland elsker å reise på tur med kone, barn og barnebarn. For å korte ned reisetiden lager de gøyale oppgaver for små og store. I denne aktivitetsboken har de samlet sine 90 beste oppgaver. Boken inneholder en unik blanding av alle typer oppgaver for alle aldersgrupper og kunnskapsnivåer. Bakerst i boken er det 8 blanke sider du kan rive ut og bruke når du løser oppgavene.Dette er aktivitetsboken som gjør at barna ikke en eneste gang rekker å spørre: Er vi fremme snart?

Krimforfatter Tom Egeland elsker å reise på tur med kone, barn og barnebarn. For å korte ned reisetiden lager de gøyale oppgaver for små og store.

hjelpe frem fremme noens interesser 2. fremsette; foreslå fremme et forslag adverb 1.

RELATERTE BØKER