Frøken Detektiv

Frøken Detektiv - Carolyn Keene | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Carolyn Keene
DIMENSJON
4,39 MB
FILNAVN
Frøken Detektiv.pdf
ISBN
4832013935914

BESKRIVELSE

Nancy Drew løser store og små mysterier sammen med venninnene Bess og George. Handlinga er lagt til nåtida, og Nancy har både pc og mobiltelefon til å hjelpe seg med.

Dramatisert av Nils Nordberg Produsent: Else Barratt-Due. Les gratisutdrag og kjøp ebøker fra Nye frøken detektiv. Les ebøkene og lytt til lydbøkene på iPad, iPhone og Android eller send dem til Kindle.

Emma Roberts har rollen som Nancy Drew, mens Kay Panabaker spiller George, Amy Bruckner ... Der forsvant Frøken Detektiv ut fra hyllene i 1979 - sammen med Hardy-guttene, Bobsey-barna og annen serielitteratur. Og det foreligger ingen planer om å slippe Frøken Detektiv inn i ... «Frøken Detektiv» starter dessverre ganske så middelmådig.

RELATERTE BØKER