Kiling i magen, klump i halsen

Kiling i magen, klump i halsen - Annika Thor | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Annika Thor
DIMENSJON
5,81 MB
FILNAVN
Kiling i magen, klump i halsen.pdf
ISBN
1892977064398

BESKRIVELSE

Alva og Love er glade for å se hverandre igjen etter sommerferien. Men det er vanskeligere å være sammen nå enn det var i vår, da de gikk i fjerde klasse. Kan kjærligheten ta slutt? Og hvordan skal man i så fall greie å fortelle det til den andre? Boka er en fortsettelse av Rødt hjerte, blå sommerfugl (2003).

Når berg-og-dal-banen plutselig stuper, og det føles som at hjertet hopper over et slag, er det altså fordi det er en overraskelse. Og det gir oss en boblende følelse av kribling og kiling i magen.

Svelgkreft betyr i denne sammenheng kreft i den delen av halsen som er rett innenfor munnen (orofaryngeal kreft).. Årlig dør knapt 150 personer i Norge av kreft i munnhulen og svelget. *Magetrøbbel - magen lever sitt eget liv, og blir selvsagt verre når angsten er sterk.

RELATERTE BØKER